THE GREAT TASTE AWARDS 

I midten av august 2017 bestemte den britiske juryen at MARLENKA® produkter fortjener Great Taste Awards igjen.For tredje år på rad deltok Marlenka i den prestisjetunge konkurransen.

Great Taste 2017 holdes i regi av Guild of Fine Food som en høyt respektert pris for god mat og drikke. The Great Taste Awards blir ofte presentert som "Oscars" i næringsmiddelindustrien. Totalt 12366 ulike produkter var med i konkurransen dette året.

Smakstestene er organisert som blindtester av mat og drikke, som er delt inn i flere kategorier. Juryen består av 500 kulinariske eksperter, kokker, kjøpere, restaurantforvaltere, matprodusenter og journalister som skriver for prestisjefylte matrelaterte magasiner. Vi er veldig glade og stolte over at våre produkter igjen lyktes i den tøffe konkurransen og bevist deres kvaliteter i de uavhengige testene.

MARLENKA® HONEY NUGGETS ble tildelt 2 stjerner. Juryen uttalte: "En bemerkelsesverdig deilig desert som det vil bli snakket om" . Juryen la vekt på den balanserte konsistensen, den gode smakskombinasjonen av valnøtter og fyll og de fremhevet den totale smaksopplevelsen.

MARLENKA® HONEY CAKE WITH WALNUTS ble tildelt 1 stjerne. Juryen uttalte: En imponerende harmonisk kake med lett og luftig konsistens med en klart definert gylden karamellfarge. En spesiell kake med en god og behagelig ettersmak.

MARLENKA® HONEY CAKE WITH COCOA og MARLENKA® LEMON HONEY CAKE mottok også 1 stjerne hver.

Prisene vi fikk og privelegiet til å bruke THE GREAT TASTE logoen er en stor anerkjennelse for Marlenka International s.r.o, men fremfor alt er det en garanti for utmerket smak og kundetilfredshet.


BRC: British Retail Consortium (BRC)

MARLENKA international s.r.o. er sertifisert i henhold til BRCs internasjonale standard i
den høyeste AA-kategorien.IFS: Internatinal Featured Standards

MARLENKA international s.r.o. er sertifisert i henhold til IFS internasjonale standard i
den høyeste kategorien A (99,9%).
KLASAs merke er tildelt produkter av det Tsjekkiske landbruksdepartementet siden 2003. Bare mat og landbruksprodukter av beste kvalitet oppnår dette. Takket være den nøye utvelgelsen av produkter som mottar dette merket, kan du være sikker på hva du kjøper.