THE GREAT TASTE AWARDS 2017

I midten av august 2017 bestemte den britiske juryen at MARLENKA® produkter fortjener Great Taste Awards igjen. Det har vært det tredje påfølgende året av merkevarens deltakelse i den prestisjetunge konkurransen.

Great Taste 2017 holdes i regi av Guild of Fine Food som en høyt respektert pris for god mat og drikke. The Great Taste Awards blir ofte presentert som "Oscars" i næringsmiddelindustrien. Totalt 12366 produkter kom inn i konkurransen i år.

Smaksprøver er organisert som blindprøving av mat og drikkeprøver delt inn i flere kategorier. Juryen består av 500 kulinariske eksperter, kokker, kjøpere, restaurantforvaltere, matprodusenter og journalister som skriver for prestisjefylte matrelaterte magasiner. Vi er veldig glade og stolte over at våre produkter lyktes i den tøffe konkurransen igjen og bevist deres kvaliteter i de uavhengige testene.

MARLENKA® HONEY NUGGETS ble tildelt 2 stjerner. Juryen trodde de var "en overraskende deilig dessert, en samtale", understreket dens harmoni med tekstur og smak, og den behagelige kombinasjonen av valnøtter og fylling med en bemerkelsesverdig bredde og lengde smak.

MARLENKA® HONEY CAKE WITH WALNUTS ble tildelt 1 stjerne. Juryens uttalelse: "En imponerende kake, lys og svampet med en klart definert gylden karamellfarge, mest uvanlige kake med meget interessant, behagelig ettersmak."

MARLENKA® HONEY CAKE WITH COCOA og MARLENKA® LEMON HONEY CAKE mottok også 1 stjerne hver.

Prisene og privilegiet å bruke logoen The Great Taste er en god anerkjennelse for produsentene og en garanti for utmerket smak og tilfredshet for kundene.


MARLENKA International er sertifisert selskap i henhold til strengeste internasjonale standarder IFS i høyeste kategori A (99,9%).

IFS: Internatinal Featured Standards

Tysk-Fransk motpart av Engelsk BRC standarder. Dette er en internasjonal matstandard for kvalitetssikring og mattrygghet for eget merke. Brukes for enhetlig kontroll av mattrygghet og kvalitetsnivå av produsenter. Detaljister fra Østerrike, Polen, Spania og Sveits støtter også IFS og bruker det som standard for mattrygghet.

MARLENKA International er sertifisert selskap i henhold til strengeste internasjonale standarder BRC i høyeste kategori AA.

BRC: British Retail Consortium (BRC)

BRC Global Standards er et ledende sikkerhets- og kvalitetssertifiseringsprogram, brukt av over 22 000 sertifiserte leverandører i 123 land, med sertifisering utstedt gjennom et verdensomspennende nettverk av akkrediterte sertifiseringsorganer.

Standarden garanterer standardisering av kvalitets-, sikkerhets- og operasjonskriterier og sikrer at produsenter oppfyller sine rettslige forpliktelser og gir beskyttelse til sluttbrukeren. BRC Global Standards er nå ofte et grunnleggende krav til ledende forhandlere


Merket til KLASA er tildelt av Landbruksdepartementet siden 2003. Bare den beste kvalitetsmat og    landbruksprodukter tjener det.